Hartă

Bilete de avion Pegasus Airlines

Pegasus Airlines este o companie aeriană low-cost din Turcia cu sediul în Halkali, Istanbul. Este singura companie privată din Turcia și prima din lume care a introdus pe aeronavele sale un sistem ce pune la dispoziția pasagerilor internet pe perioada zborului. Obiectivul companiei este de a deveni cea mai importantă companie low-cost din regiune. Compania aeriană operează zboruri atât pe plan intern, cât și internațional, în Europa și în Asia.

*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 mai 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Pegasus Airlines

Check-in

Biletul de avion poate fi achiziționat online pe site-ul companiei. Check-in-ul online se poate realiza de la 30 de ore, până la o oră înaintea zborului pentru biletele cumpărate de pe pagina companiei. Pasagerii care au realizat check-in-ul online trebuie să se prezinte la aeroport cu o oră înainte de decolare. De asemenea, cu internet check-in puteți selecta un loc anume în aeronavă.

Bagaje

Bagajul de mână trebuie să îndeplinească dimensiunile standard: 20 cm x 40 cm x 55 cm și să aibă o greutate de maxim 8 kilograme. Pentru bagajul de cală nu se plătește taxa suplimentară, în condițiile în care îndeplinește greutatea admisă de maxim 15 kilograme pentru zborurile interne, respectiv 20 kilograme pentru zborurile internaționale. Pentru depășirea greutății, se va plăti o taxă în funcție de prețul de pe aeroport.

Locuri

Check-in-ul online permite alegerea unui anumit loc din aeronavă contra cost. Locul ales nu poate fi anulat și rambursat. De asemenea, se poate selecta și check-in-ul automat, care alege un loc aleator.

Taxe

Dacă doriți să aduceți modificări rezervării efectuate, va trebui să achitați o taxă cuprinsă între 20 Eu și 45 Eu, în funcție de biletul cumpărat. Aceste modificări se pot realiza atât online, cât și la agenții.

Pegasus Airlines

4,0/5
Pe baza a 37803 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Pegasus Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.