Hartă

Zboruri ieftine de la Aberdeen la Londra

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Londra...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Aberdeen la Londra

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

352 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

5

Zboruri pe săptămână

95

Durată medie zbor, distanță totală 642 kilometri

1h 20min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

British Airways

Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton și altele

6 aeroporturi

Întrebări frecvente

Există 6 aeroporturi în Londra: Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton, Londra City Arp și Londra Southend.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Aberdeen la Londra este 352 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
1h 20min este durata medie de zbor de la Aberdeen la Londra.
Există 5 companii aeriene care zboară direct de la Aberdeen la Londra.
Există 95 zboruri pe săptămână de la Aberdeen la Londra în noiembrie.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

Aberdeen – Londra

Aeroportul Internațional Aberdeen este unul dintre cele mai importante din Scoția și operează zboruri atât în Regatul Unit cât și în Europa și Africa. Companiile aeriene British Airways, EasyJet și Flybe oferă zboruri directe zilnice pe ruta Aberdeen – Londra. Avioanele companiei British Airways aterizează la Aeroportul Heathrow, cele ale companiei EasyJet au zboruri spre Aeroportul Luton sau Aeroportul Gatwick, iar avioanele companiei Flybe aterizează la Aeroportul London City. Biletul de avion poate fi achiziționat online, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin.

Înainte de decolare poți să te folosești de serviciile pe care Aeroportul Internațional Aberdeen le pune la dispoziția clienților săi: internet gratuit, baruri, restaurante sau magazine cu suveniruri.

Pentru a călători de la Aberdeen la Londra ai nevoie de un act de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat online. Cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeroport înainte cu o oră și jumătate de zbor.

După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în capitala Marii Britanii. Aeroportul London City se află cel mai aproape de Londra și este bine conectat la rețeaua de transport în comun. Cea mai eficientă modalitate de a ajunge la Londra este cu ajutorul trenului Docklands Light Railway. Trenurile pornesc din 10 în 10 minute. La Aeroportul Heathrow poți opta pentru trenul Heathrow Express. Aeroportul Gatwick are o stație de tren la Terminalul Sud, iar de la Aeroportul Luton cea mai accesibilă modalitate de a ajunge la Londra este cu ajutorul autobuzului care pornește direct din aeroport. Stația se află la ieșirea din zona de sosiri. Toate aeroporturile oferă și servicii de închirieri auto. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri se află în incinta aeroporturilor.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar, astfel ora din Aberdeen coincide cu cea a Londrei. Temperaturile în această perioadă a anului sunt asemănătoare în ambele locații.

Mai jos vei găsi câteva informații despre prețurile din Londra în comparație cu cele din Aberdeen, pentru a te ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun în Londra este de 2,50 lire, la fel ca și în Aberdeen. Și în cazul taxiurilor prețurile sunt asemănătoare, în Londra prețul de pornire este de 3 lire, iar tariful pentru un kilometru este de 2,35 lire. Dacă dorești să servești masa la un restaurant obișnuit, vei plăti în jur de 15 lire, iar un meniu la McDonalds te va costa aproximativ 5 lire. Dacă vrei să faci cumpărături, e bine de reținut că prețurile la haine și încălțăminte sunt aproximativ aceleași ca și în Aberdeen și variază între 30 și 70 de lire sterline.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.