Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Dubai

Informații zbor de la Londra la Dubai

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

1.379 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

5

Zboruri pe săptămână

105

Durată medie zbor, distanță totală 5474 kilometri

6h 45min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Emirates

Dubai și Dubai Creek SPB

2 aeroporturi

Londra – Dubai

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2016

 

Dintre cele cinci aeroporturi ale Londrei, doar două oferă zboruri spre Dubai. Zborurile sunt directe și sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. La Aeroportul Heathrow operează companiile aeriene Emirates, Qantas, British Airways, Virgin Atlantic și Royal Brunei. De la Terminalul 3 decolează avioanele Emirates, Qantas și Virgin Atlantic. De la Terminalul 4 decolează avioanele companiei Royal Brunei, iar de la Terminalul 5 decolează avioanele American Airlines operate de British Airways. De la Aeroportul Gatwick există zboruri directe spre Dubai oferite de compania aeriană Emirates. Avioanele decolează de la Terminalul Nord.

Pentru a călători de la Londra la Dubai vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi făcut și online. Este recomandat totuși să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți folosi de serviciile oferite de cele două aeroporturi. Ai acces gratuit la internet WiFi, poți face cumpărături, ai acces la schimb valutar sau oficiu poștal.

Toate zborurile de la Londra au ca destinație Aeroportul Internațional Dubai. Avioanele care decolează de la Aeroportul Heathrow aterizează la aeroportul din Dubai la Terminalele 3 și 1. Aeroportul se află la o distanță de 12 kilometri de centrul orașului. De aici poți lua autobuzul, taxiul, metroul sau poți închiria o mașină pentru a ajunge la destinația finală. Stații de autobuz se află vis-a-vis de Terminalele 1, 2 și 3, iar pentru a cumpăra un bilet vei avea nevoie mai întâi de un card Nol pe care îl poți lua din incinta aeroportului. La Terminalele 1 și 3 se află stații de metrou. Metroul circulă din 10 în 10 minute, iar biletele pot fi cumpărate din aeroport. În cazul în care alegi taxiul, e bine de știut că prețul pe kilometru este de 1,96 dirhami. Dacă vrei să-ți faci propriul program fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină. Cele mai cunoscute companii de închirieri auto, precum și câteva locale au birouri deschise zilnic în incinta aeroportului.

Diferența de fus orar dintre cele două orașe este de trei ore, astfel ora locală a Londrei este cu trei ore în urma celei din Dubai. În privința temperaturilor, în Dubai este cu mult mai cald decât în Londra pe toată perioada anului.

Deși ambele orașe sunt destinații extravagante, Dubai este mai accesibil din punct de vedere al costurilor decât Londra. Mai jos vei găsi câteva informații despre prețurile din Dubai astfel încât să te poată ghida în călătoria pe care urmează să o ai.

Moneda națională a Emiratelor Arabe Unite este dirhamul. Prețul unui bilet de călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 5 dirhami. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este de 1,85 dirhami. Dacă vrei să servești masa la un restaurant cochet, vei plăti în jur de 100 dirhami. O cafea la o terasă costă aproximativ 17 dirhami, un suc 2 dirhami, iar o bere 40 dirhami. Împătimiții de shopping vor observa că prețurile la haine nu sunt cu mult mai mici decât cele din Londra.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.