Hartă

Bilete de avion Smart Wings

Smart Wings este brandul low-cost al companiei Travel Service a.s., cu sediul în Praga, Cehia și operează mai bine de 40 de destinații Europene anual, cu plecare din Praga, Brno și Ostrava. Flota sa cuprinde 14 avioane Boeing 737-700, Boeing 737-800 și Airbus A-320, compania declarând că are ca obiectiv investirea în tehnologie care să asigure un nivel ridicat de siguranță al pasagerilor și reducerea consumului de combustibil și a nivelului de zgomot. Smart Wings oferă bilete în 3 categorii, respectiv în clasele Economy Restricted, Economy Semi Flexible și Economy Flexible.

*Informațiile au fost colectate la data de 23 august 2014 și e posibil să se fi modificat. Pentru informații actuale, te rugăm să vizitezi pagina oficială Smart Wings.

De ce să alegem Smart Wings

Check-in

Check-in-ul se poate efectua gratuit pentru toate destinațiile Smart Wings direct la aeroport. La check-in vei avea nevoie de biletul tipărit de pe internet sau de către agenție și de un document de identitate aflat în perioada de valabilitate. Fii atent că ghișeul de check-in de la aeroport se închide cu 40 de minute înainte de zbor și politica firmei pare a fi foarte fermă referitoare la acest lucru. Ca atare, încearcă să nu întârzii la aeroport pentru a evita situațiile neplăcute.

Bagaje

La cabină sunt acceptate bagaje de maxim 5 kilograme și dimensiuni maxime de 56x45x25 de centimetri. În afară de aceasta, se mai acceptă un laptop de dimenisiuni mici sau o geantă mică de mână. La cală se acceptă 15 kilograme per valiză, doar o valiză per pasager. O valiză poate fi și mai grea de 15 kilograme dacă este folosită de mai multe persoane care călătoresc împreună. Limita maximă este însă de 32 de kilograme per valiză, din rațiuni de manevrabilitate.

Locuri

Rezervarea locurilor nu se poate face prin internet sau în orice alt mod, în avans. Locurile sunt atribuite la ghișeul de check-in din aeroport, în ordinea sosirii la acesta și în limita disponibilității.

Taxe

La momentul achiziționării biletelor online mai este oferită și o asigurare opțională de anulare a zborului, pierdere a bagajelor și de sănătate. Pentru achiziționarea online a biletelor există o taxă de 12 euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.