Hartă

Zboruri ieftine de la Dublin la New York

Informații zbor de la Dublin la New York

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

957 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

8

Zboruri pe săptămână

52

Durată medie zbor, distanță totală 5103 kilometri

7h 10min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Aer Lingus

New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia și Aeroporto di New York-Stewart

4 aeroporturi

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Dublin – New York

            Aeroportul Dublin este cel mai important aeroport din Irlanda și unul dintre cele mai aglomerate din Europa. Aeroportul se află la 10 kilometri de centrul orașului și este hub-ul principal al companiilor aeriene Aer Lingus și Ryanair.

            De la Aeroportul Dublin decolează zilnic avioane cu destinația New York. Companiile aeriene care operează zboruri pe ruta Dublin – New York sunt Aer Lingus, United Airlines, Delta Air Lines și companiile Air France și KLM, operate de Delta. Companiile Aer Lingus și Delta aterizează la Aeroportul Internațional John F. Kennedy, iar compania United aterizează la Aeroportul Internațional Newark Liberty. Avioanele decolează de la Terminalul 2. Check-in-ul poate fi efectuat online; cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor.

            Pentru a călători de la Dublin la New York ai nevoie, pe lângă biletul de avion, de pașaport și viză pentru Statele Unite ale Americii. Înaintea zborului te poți delecta la unul dintre restaurantele sau magazinele din incinta Aeroportului Dublin.

            După ce aterizezi la unul dintre aeroporturile din New York, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în metropolă. Aeroportul Internațional John F. Kennedy oferă numeroase opțiuni pentru a ajunge la New York: tren, metrou, autobuzuri, taxiuri sau de ce nu, limuzine. Dacă dorești să-ți creezi propriul program, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți oricând închiria o mașină direct de la aeroport. În incinta aeroportului se află birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto. La Aeroportul Internațional Newark Liberty ai aceleași opțiuni pentru a ajunge la New York.

            Deși cele două orașe se află pe continente diferite, vremea în această perioadă a anului este asemănătoare. Cu toate acestea, diferența de fus orar dintre cele două orașe este de cinci ore. Astfel, ora locală a New York-ului este cu cinci ore în urma celei din Dublin.

            New York este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din lume. Mai multe informații despre metropolă găsești aici. Deoarece New York este o destinație extravagantă, te poți aștepta la prețuri mai ridicate decât în Dublin. De exemplu, dacă dorești să servești masa la restaurant, te va costa între 15 și 20 de dolari. Tariful pentru 1 kilometru cu taxiul este de 1,40 dolari. Totuși prețul unui bilet pentru o călătorie cu mijloacele de transport în comun este mai mic decât în Dublin, 2,50 dolari.  Există și o veste bună în privința articolelor vestimentare. Acestea sunt mai accesibile și au în general prețuri mai mici decât cele din Dublin. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.