Hartă

Bilete de avion jetBlue

JetBlue Airways este o companie aeriană low-cost din Statele Unite, companie fondată în anul 1998. Aeroportul John F. Kennedy este locul unde se află sediul companiei. JetBlue are o flotă formată din peste 190 de avioane, majoritatea de tip Airbus. Compania are peste 30 de companii aeriene partenere cu care acoperă numeroase destinaţii, oferind legături pentru fiecare colţ al lumii.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 septembrie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi JetBlue Airways

Check-in

La aeroport vă puteţi folosi de serviciul de check-in la birouri sau la kioşcuri, fiind disponibile cu până la 30 de minute înainte de zbor. Check-in-ul online poate fi făcut până înainte cu 90 de minute de ora programată pentru zbor, iar în ceea ce priveşte aplicaţia care permite check-in-ul pe telefon, aceasta oferă pasagerului posibilitatea de a-şi încheia procesul de check-in până la 45 de minute înainte de zbor. Toate aceste informaţii sunt valabile pentru zborurile domestice. Pentru cele internaţionale check-in-ul online şi cel prin intermediul aplicaţiei pe telefon este disponibil cu până la 90 de minute înaintea zborului, iar restul tipurilor de check-in cu până la 60 de minute.

Bagaje

Orice pasager poate avea cu el la bordul avionului un bagaj de mână şi încă un obiect personal care poate fi o poşetă, o geantă de laptop, un aparat foto sau o umbrelă. Pentru zborurile cu Airbus A321 dimensiunile bagajului de mână trebuie să fie 43.2 cm x 33 cm x 27.9 cm, iar pentru Airbus A320 dimensiunile nu trebuie să depăşească 45.72 cm x 38.1 cm x 20.32 cm. Un singur bagaj de cală este gratuit, însă se pot aplica restricţii. Dimensiunea bagajului de cală nu poate depăşi 157.48 cm şi greutatea de 22.73 kg. Cutiile nu sunt acceptate ca bagaje de cală la zborurile internaţionale.

Locuri

JetBlue vine în ajutorul pasagerilor care doresc să ocupe un anumit loc în avion. Opţiunea aceasta este disponibilă în timpul rezervării online. Dacă doriţi să vă schimbaţi locul pe care l-aţi ales, puteţi face asta din rubrica online seat changes. Dacă nu mai sunt locuri în momentul în care doriţi să vă alegeţi unul, nu înseamnă că nu o să aveţi loc în avion, ci pur şi simplu o să primiţi locul la aeroport, în momentul check-in-ului.

Taxe

Dacă doriţi să beneficiaţi de un anumit loc în avion şi faceţi rezervarea prin telefon, la aeroport sau la un birou al agenţiei din oraş se va percepe o taxă de 25 dolari. Dacă doriţi să vă adăugaţi bagaj de cală în plus faţă de ceea ce aveţi inclus în bilet, se va aplica o taxă care diferă în funcţie de destinaţie şi tipul zborului. Dacă zborul este anulat indiferent pe ce motiv, puteţi să îl reprogramaţi fără a fi nevoie să mai plătiţi vreo taxă.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.