Hartă

bilete de avion Haiti

Haiti reprezintă ideea de paradis. Se află pe insula Hispaniola și o împarte cu Republica Dominicană. Locuitorii insulei întâmpină turiștii cu dansuri, muzică și spectacole tradiționale. Trăiesc într-o lume tropicală, o insulă caraibiană plină de culori vii și atitudine pozitivă.

Plaje minunate și nisipuri aurii, păduri tropicale și apă limpede turcoaz sunt doar câteva dintre atracțiile care fac din Haiti locul perfect de relaxare. Este unul din cele mai frumoase locuri de pe pământ. Toate descrierile referitoare la acest loc sunt adevărate.

Petionville este una din cele mai dezvoltate zone din țară, iar amplasamentul ei, pe un deal, oferă o priveliște amețitoare asupra capitalei, Port-au-Prince.

Capitala Port-au-Prince este un oraș viu și colorat. Piața de Fier este una din principalele atracții ale orașului.

Jacmel este un oraș relevant din punct de vedere arhitectural. Aici se află palatele elegante în stil victorian. De asemenea, orașul este cunoscut și pentru templele și cultura voodoo.

Orașul Kenscoff, aflat în munți reprezintă o atracție pentru turiștii aventuroși. Există foarte multe trasee special destinate drumețiilor prin pădurile tropicale.

Plajele din Haiti oferă numeroase posibilități celor care doresc să facă scufundări, pescuit sau navigat. Clima deosebită a favorizat dezvoltarea unor specii de plante și animale maritime unice, foarte colorate și interesante.

Cap-Haitien, al doilea oraș ca mărime, este recunoscut pentru plajele sale. Este un oraș compact care poate fi vizitat la pas. Centrul orașului este influențat de arhitectura franceză. Plaja Labadee este cea mai frumoasă și populară plajă. Este și port, unde acostează nenumărate vase de croazieră.

Spiritul caraibian este dat de frumusețile naturale ale țării. De la zone muntoase împădurite și până la plaje cu nisip fin și apă turcoaz, Haiti reprezintă o destinație de vacanță exotică, de neratat.

Din punct de vedere gastronomic, Haiti oferă delicatese culinare inedite. Mai toate mâncărurile au la bază orez și porumb și aproape fiecare masă haitiană conține banane.

Haiti este o țară primitoare care și-a început de curând ascendeța către o destinație turistică de top. Peisajul muntos și clima tropicală fac din Haiti una din cele mai căutate destinații de vacanță din lume. Astfel, nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion pentru o vacanță de neuitat!

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.