Hartă

Bilete de avion Bahamas

Bahamas este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță. Situat în Oceanul Atlantic, acest stat format din atoli și insule captivează prin climatul și geografia sa.

Capitala Nassau se afla pe insula New Providence. Aici locuiește majoritatea populației țării. Este o metropolă exotică în care turismul a progresat rapid în ultimii ani. Fiind o țară insulară, porturile atrag atenția turiștilor. Portul din Nassau, care se află în centrul orașului, este împânzit de ambarcațiuni de toate mărimile. Multe croaziere care pornesc din Caraibe se opresc aici.

Nassau este o capitală atipică, fără zgârie-nori. Nici una dintre clădiri nu depășește înălțimea palmierilor. Statuia lui Columb, cel care a descoperit acest paradis, veghează asupra portului. Statuia reginei Victoria amintește de perioada în care Bahamas era colonie a Imperiului Britanic. Fortul Fincastle sau fortul Charlotte au fost construite cu scopul de a proteja orașul, iar azi oferă o panoramă frumoasă asupra portului.

Arawak Cay este o zonă cunoscută a capitalei, plină de restaurante și terase. Aici mâncarea este întotdeauna proaspătă, iar gurmanzii pot încerca mâncăruri tradiționale pe bază de pește sau alte vietăți marine.

Pentru Bahamas turismul are un rol important, de aceea posibilitățile de agrement ale celor care vin aici sunt infinite. Foarte populare sunt plimbările cu bărci sau yachturi pe insulele virgine.

Insulele din Bahamas amintesc de pirații care au locuit aici, fie prin peșterile în care se adăposteau și care pot fi vizitate și azi, fie prin nenumăratele restaurante cu tematică. În plus, Bahamas este cunoscută pentru producția sa de rom.

Plajele acestui stat insular nu mai au nevoie de nicio descriere. Oriunde te-ai afla în această țară vei rămâne uimit de nisipurile fine și apa turcoaz. Este un loc ideal pentru sporturi pe apă și scufundări.

Fiind o locație deosebită datorită cadrului natural și a climatului, arhipelagul se mândrește cu o grădină botanică ce găzduiește nenumărate specii de plante exotice. Se întinde pe o suprafață impresionantă, iar locația izolată a permis dezvoltarea multor specii de plante care se află doar aici.

Una din cele mai extravagante insule ale arhipelagului este insula Paradise, cu legendara stațiune Atlantis. Este de fapt un complex al oamenilor bogați, un tărâm al legendelor. Este un punct de atracție pentru turiști din toată lumea datorită numeroaselor mituri legate de originile insulei. Acestea au dat frâu liber imaginației, transformând Atlantis într-o lume a fanteziei, a divertismentului și a luxului.

Atlantis oferă nenumărate oportunități vizitatorilor săi, de la acvarii imense cu o viață marină bogată, până la aqua parcuri și cazinouri ce amintesc de Las Vegas.

Toate elementele naturii au conlucrat cu mediul climatic pentru a face din Bahamas un paradis exotic visat de oricine. De aceea, nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion pentru o vacanță de neuitat într-una din cele mai râvnite destinații din lume.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.