Hartă

Bilete de avion Costa Rica

Costa Rica este o țară fascinantă și un veritabil paradis natural. Situată în America Centrală, Costa Rica face legătura între America de Nord și America de Sud.

Capitala țării, San José, este o metropolă prosperă și plină de energie, care nu doarme niciodată. Avenida Segunda, Muzeul Național, Catedrala Metropolitană sau Grădina Zoologică sunt doar câteva dintre principalele atracții ale vibrantei capitale.

Cartago este un oraș cu o istorie lungă. Basilica de Nuestra Señora de Los Angeles este destinația multor pelerini din întreaga lume. Legenda spune că Sfânta Maria și-a făcut apariția aici, iar de atunci se întâmplă miracole.

Costa Rica fascinează în ceea ce privește frumusețile naturale, fiind plină de parcuri și rezervații. Monteverde este considerată a fi o destinație ecoturistică importantă. Rezervația este o comoară inclusă în cele șapte minuni naturale ale Costa Ricăi. Acest lucru atrage un număr considerabil de turiști și oameni de știință din întreaga lume.

Dintre numeroasele parcuri naționale pe care Costa Rica le deține, cu siguranță Parcul Național Manuel Antonio este cel mai frumos. Se află pe coasta Pacificului și este vizitat anual de mii de turiști pentru frumoasele sale plaje și traseele special amenajate pentru drumeții.

Plaja Hermosa, situată pe coasta Pacificului și-a câștigat denumirea pe merit, fiind cea mai frumoasă plajă din țară. Este un adevărat paradis pentru surferi, dar și pentru iubitorii de scufundări sau pescuit. Este un teritoriu exotic care emană calm și relaxare.

Canalul Tortuguero este o arteră principală a Costa Ricăi, deoarece se varsă în Marea Caraibilor. În excursiile organizate pe canal și în Parcul Național pot fi observate sute de specii de păsări, animale și plante exotice.

Plimbările prin pădurile tropicale cu telecabina reprezintă cea mai populară atracție turistică a țării. Aici veți avea ocazia să observați suflul junglei și felul în care fiecare plantă și animal sunt interconectate.

Frumusețile naturale ale țării sunt evidențiate și de numeroșii vulcani activi. Vulcanul Irazu, cel mai înalt vulcan al țării sau vulcanul Arenal sunt doar câțiva dintre ei. Vulcanul Poás este unul dintre cei mai activi vulcani din țară și cel mai vizitat deoarece se poate ajunge până la marginea craterului. Este deosebit pentru împrejurimi și pentru lacul care se află aici, priveliștile oferite fiind printre cele mai frumoase de acest fel din țară.

Costa Rica ascunde în sălbăticie ultimele triburi indigene. Un asemenea trib se numește Maleku, în zona Guatuso. Deși oamenii s-au dezvoltat din punctul de vedere al nivelului de trai, pădurea tropicală rămâne casa lor.

Natura fascinantă și bucuria simplă a oamenilor de a trăi fac din Costa Rica una din cele mai frumoase țări ale lumii. De aceea, nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion către o destinație de neuitat!

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.