Hartă

Bilete de avion Olympic Air

Olympic Air este o companie aeriană grecească, cu sediul principal la aeroportul ""Eleftherios Venizelos"" din Atena şi un sediu secundar la aeroportul ""Diagoras"" din Rodos. Compania efectuează zilnic câte 30 de zboruri, iar numărul destinaţiilor a ajuns la 18. Majoritatea zborurilor sunt pe teritoriul Greciei, de la Atena la Astipalaia, Zakynthos, Leros, Milos, Naxos, Paros, Syros, Kalymnos, Kythira, Ikaria, Skiathos, Karpathos şi de la Rodos la Karpathos, Kasos, Sitia, Kos, Kalymnos, Leros, Astypalea and Kastelorizo. Însă Olympic Air operează şi zboruri în afara Greciei prin intermediul parteneriatelor cu companiile aeriene Aegean, Etihad Airways şi Air Bulgaria.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 iulie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi Olympic Air

Check-in

Procedurile de check-in sunt variate: check-in online, check-in la kiosk, de pe telefonul mobil sau la aeroport. Check-in-ul online este disponibil cu 48 de ore şi până la o oră înaintea zborului, iar paşii sunt uşor de parcurs. Check-in-ul la kiosk este disponibil la aeroporturile din Atena, Bucureşti şi Sofia. Aveţi nevoie de numărul de rezervare şi de numele complet al pasagerului. Odată introduse aceste date, biletul de îmbarcare va fi printat. Dacă optaţi pentru check-in folosind telefonul mobil, nu mai este necesar să printaţi biletul de îmbarcare, trebuie doar să accesaţi în momentul îmbarcării pagina cu check-in-ul complet şi cu codul de bare de pe telefon. În aeroport, biroul de check-in se deschide cu 2 ore înainte de fiecare zbor, excepţie făcând aeroportul din Atena, unde biroul se deschide cu 24 de ore înainte de zbor.

Bagaje

Bagajul de mână nu trebuie să depăşească dimensiunile de 55x40x23 cm şi greutatea de 8 kg. Copii între 0-2 ani au dreptul la bagaj de mână de aceleaşi dimensiuni, dar care să nu depăşescă 6 kg, iar cei între 2-12 ani au dreptul la un bagaj de mână ca şi un adult. Pentru zborurile operate cu avioane DH8-100 sau DH8-400 se permite un singur bagaj de cală care să nu depăşească 23 kg şi dimensiunile totale de 158 cm. Dacă zborul este cu un avion de tip A320 sau A321, pentru zborurile internaţionale se permite un bagaj de cală până în 23 kg pentru clasa Economic şi două bagaje de cală de până la 32 kg fiecare pentru clasa Business. Membrii Gold au dreptul la un bagaj în plus pentru orice tip de zbor. Se mai poate adăuga un bagaj de cală contra unei taxe.

Locuri

În timpul procesului de check-in puteţi să vă alegeţi locurile în avion. Aveţi la dispoziţie planul avionului pentru a alege în funcţie de preferinţele dumneavoastre locul la bordul aeronavei. În timpul procedurii de self-check-in la kiosk locurile vă sunt automat alocate, însă dacă nu sunteţi mulţumit, aveţi posibilitatea să le schimbaţi. Pentru a vedea locurile disponibile folosiţi planul electronic al locurilor. Oricare dintre modalităţi de check-in o alegeţi, la fiecare aveţi posibilitatea alegerii unui loc favorit pe durata zborului.

Taxe

Preţul biletului include şi taxele aplicate. Pentru biletele care sunt cumpărate prin intermediul site-ului companiei nu sunt aplicate taxe pentru serviciu. Biletele emise de către Departamentul de Rezervări sau la birourile companiei în aeroport sunt subiectul unei taxe de 20 euro, sumă nereturnabilă în caz de anulare a zborului. De asemenea, dacă doriţi să modificaţi biletul, o taxă de 20 euro se va percepe pentru reemiterea acestuia. Olympic Air aplică taxe pentru depăşirea limitelor impuse la bagaje. Aceste taxe variază de la 12 euro la 45 euro, în funcţie de clasa la care zburaţi, numărul de kg în plus şi tipul de zbor.

Olympic Air

5,0/5
Pe baza a 7650 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Olympic Air

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.