Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Toronto

Informații zbor de la Londra la Toronto

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

1.688 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

8

Zboruri pe săptămână

56

Durată medie zbor, distanță totală 5762 kilometri

7h 35min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Air Canada

Toronto Pearson International, Kitchener / Waterloo, Insula Toronto și Hamilton

4 aeroporturi

Londra – Toronto

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2016

 

Capitala Marii Britanii deține cinci aeroporturi care oferă zboruri în toate colțurile lumii. Dintre acestea, doar două oferă zboruri directe spre Toronto. Companiile aeriene care oferă zboruri spre Toronto de la Aeroportul Heathrow sunt Air Canada, Lufthansa și British Airways. De asemenea, există avioane ale companiilor Finnair, Iberia și American Airlines care zboară spre Toronto, dar sunt operate de British Airways. Avioanele decolează de la Terminalele 2 și 5. De la Aeroportul Gatwick, decolează avioanele companiilor Air Transat de la Terminalul Sud, Air Canada și WestJet de la Terminalul Nord.

Zborurile de la ambele aeroporturi sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Check-in-ul îl poți efectua online. Este recomandat totuși să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. Pe lângă servicii de schimb valutar, internet gratuit și oficii poștale, te poți delecta la unul dintre magazine sau poți servi masa înainte de zbor.

Toate avioanele aterizează la Aeroportul Internațional Toronto Pearson. Aeroportul se află la o distanță de 27 de kilometri de centrul orașului. După aterizare poți alege una dintre opțiunile de transport pentru a ajunge la destinația finală. Una dintre cele mai accesibile variante este trenul Union Pearson Express. Este rapid, călătoria până în centrul orașului durează aproximativ 25 de minute, iar trenurile pornesc de la aeroport o dată la 15 minute. Trenul este disponibil începând cu ora cinci și jumătate dimineața și până noaptea la ora 1. Stația se află la ieșirea din Terminalul 1. La Terminalele 1 și 3 găsești și stații de autobuz. Dacă vrei să-ți faci propriul program fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină de la aeroport. Birourile companiilor Hertz, Avis sau Budget sunt deschise în fiecare zi în incinta aeroportului.

Între cele două orașe există o diferență de fus orar de cinci ore, astfel ora din Toronto este cu cinci ore în urma celei din Londra. În privința costurilor, Toronto este un oraș mai accesibil decât Londra. Mai jos vei găsi câteva informații legate de prețuri, care te pot ajuta în călătoria pe care urmează s-o ai.

Moneda națională a Canadei este dolarul canadian. Cu toate acestea, mulți comercianți acceptă plăți și în dolari americani. Dacă vrei să servești masa alături de cineva la un restaurant cochet, vei plăti în jur de 70 de dolari canadieni. La un bar vei plăti în jur de 6 dolari pentru o bere, 3,50 dolari pentru o cafea și 2 dolari pentru un suc. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 3,10 dolari. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este de 1,04 dolari canadieni. Dacă vrei să folosești serviciul de taximetrie, e bine de știut că prețul de pornire este de 4 dolari iar prețul pe kilometru este de 1,75 dolari. Plimbându-te prin magazinele cu haine, vei observa că prețurile sunt cu cel puțin 15% mai mici decât cele din Londra.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.