Hartă

Bilete avion Chile

Ţară cu o bogăţie extraordinară, Chile, îmbină toate formele de relief posibile făcând din această ţară un minunat loc de petrecere a unui concediu.

Fie că decideţi să vă plimbaţi dintr-un colţ în altul al ţării, să admiraţi peisajele naturii sau să rămâneţi în jungla urbană, posibilităţile pe care le aveţi la dispoziţie sunt numeroase, pentru dorinţele fiecărui turist.

Santiago este capitala ţării, un oraş cu o bogată istorie, cultură şi de o frumuseţe aparte care aşteaptă să fie descoperit. Obiectivele turistice de aici au fiecare povestea lor, clădirile vechi sunt atent păstrate pentru a sublinia cultura şi istoria ţării, obiceiurile oamenilor sunt păstrate şi apreciate de toţi care ajung să le cunoască. Datorită poziţiei sale pe teritoriul ţării, capitala este un bun loc de plecare în excursii în zonele din apropiere care reprezintă un real interes pentru turişti.

Perioada colonială şi-a pus amprenta asupra acestui stat, clădirile vechi se îmbină armonios cu cele noi, pieţele sunt frumoase şi pline de cafenele şi restaurante unde la ceasul amiezii se poate servi masa, puteţi să beneficiaţi de un tur al oraşului pentru a intra cu adevărat în viaţa oamenilor de aici sau, după cum am mai precizat, puteţi să ieşiţi din oraş şi să exploraţi zonele extraordinare din această ţară.

Insula Paştelui este subiectul multor documentare datorită gigantelor statui care se găsesc aici în număr foarte mare, iar arheologii din întreaga lume încearcă să descifreze misterul care le înconjoară. Pe lângă acestea, insula dispune şi de o varietate de peşteri, unele dintre ele pot fi vizitate, altele admirate şi pozate doar de la distanţă. Dacă ajungeţi în partea această de lume trebuie neapărat să vizitaţi şi acest loc. Cea mai mare parte a insulei face parte din patrimoniul universal, fiind o zonă protejată. Insula este încojurată de mister, iar dacă doriţi să o vizitaţi este recomandat în prealabil să vă documentaţi cu privire la istoria sa.

În acestă ţară veţi avea ocazia să vă plimbaţi prin deşert, să vă bucuraţi de apă şi soare pe una dintre plajele întinse, să exploraţi peşterile subterane, să escaladaţi gheţari sau să vă bucuraţi de staţiuniile de ski. După cum am spus mai devreme, Chile este o ţară în care toate formele de relief sunt prezente, lăsând la latitudinea dumneavoastră modalitatea de petrecere a timpului. Oricum având atâtea la dispoziţie ar fi păcat să rămâneţi într-un singur loc. Este poate o experienţă cu care vă veţi întâlni o dată în viaţă şi trebuie să profitaţi la maxim de ea.

Limba vorbită în Chile este limba spaniolă, dar mulţi înţeleg şi limba engleză. Datorită faptului că limba română se aseamănă cu spaniola, multe cuvinte le veţi înţelege fără să aveţi cunoştinţe aprofundate în acest sens.

Bucătăria chiliană este clar influenţată de coloniile care s-au stabilit aici în urmă cu sute de ani, dar în acelaşi timp păstrează şi farmecul şi aromele bucătăriei indigenilor. Nu rataţi empanada, o mâncare tradiţională foarte apreciată.

Dacă veţi sta în Chile doar pe durata concediului nu veţi avea nevoie de viză. Paşaportul este obligatoriu.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.