Hartă

Zboruri ieftine de la Madrid la Lisabona

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Lisabona...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Madrid la Lisabona

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

264 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

6

Zboruri pe săptămână

93

Durată medie zbor, distanță totală 513 kilometri

1h 5min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

TAP

Lisabona

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Lisabona: Lisabona.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Madrid la Lisabona este 264 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
1h 5min este durata medie de zbor de la Madrid la Lisabona.
Există 6 companii aeriene care zboară direct de la Madrid la Lisabona.
Există 93 zboruri pe săptămână de la Madrid la Lisabona în noiembrie.

Madrid – Lisabona

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 februarie 2016

 

Situat la 12 kilometri de centrul Madridului, Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas este cel mai important aeroport internațional al Spaniei. Companiile aeriene care operează zboruri pe ruta Madrid – Lisabona sunt EasyJet, Air Europa, Iberia, TAP Portugal și SATA. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Pentru a călători de la Madrid la Lisabona vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat și online; cu toate acestea e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți folosi de numeroasele servicii și facilități pe care aeroportul le pune la dispoziția pasagerilor. Poți folosi serviciile de schimb valutar sau cele ale oficiului poștal, ai acces gratuit la internet și poți savura o cafea la unul dintre barurile din incintă.

Toate companiile aeriene care operează zboruri pe ruta Madrid – Lisabona au ca destinație Aeroportul Internațional Lisabona. Cunoscut și sub denumirea de Aeroportul Lisabona Portela, acesta este cel mai important aeroport al Portugaliei. Odată aterizat, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în capitală. Cel mai ieftin mod de a ajunge la Lisabona este cu ajutorul autobuzului. Un bilet până în centrul Lisabonei te va costa 1,35 Euro. O altă opțiune ar fi taxiul, care te va costa până în centrul orașului în jur de 15 Euro. Deși unii taximetriști aleg trasee mai lungi, drumul până în centru nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute. Dacă dorești să-ți faci propriul program fără a depinde de mijloacele de transport publice, poți oricând închiria o mașină direct de la aeroport.

Diferența de fus orar dintre cele două locații este de o oră; astfel ora locală din Lisabona este cu o oră în urma celei din Madrid. În privința condițiilor meteo, vremea și temperaturile sunt asemănătoare.

Deși Lisabona este o destinație turistică din ce în ce mai populară, prețurile și costurile sunt mai mici decât în Madrid. Mai jos vei găsi câteva informații legate de prețuri care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Dacă dorești să servești masa la un restaurant accesibil, vei plăti în jur de 7,50 Euro, iar o bere la draft costă 1,50 Euro. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 1,40 Euro. Dacă vrei să circuli cu taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 3,50 Euro, iar prețul pe kilometru este de 0,50 Euro. În cazul în care ai închiriat o mașină, pentru alimentare vei plăti 1,42 Euro pe litru de benzină.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.